Diensten


Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo is ideaal geschikt om het beeld van een bedrijf of organisatie te versterken. De video kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals het presenteren van producten of diensten, het schetsen van de bedrijfscultuur of het geven van een kijkje achter de schermen. Bedrijfsvideo's kunnen worden gedeeld via sociale media, websites of zakelijke presentaties.


Aftermovie

Een aftermovie is een video die de sfeer, emoties, hoogtepunten en algemene ervaringen van een eerder gehouden evenement of activiteit vastlegt. Het is een middel om herinneringen op te halen en om mensen die er niet bij waren een beeld te geven van wat ze gemist hebben. Een aftermovie kan gebruikt worden om een volgende editie van een evenement te promoten of om een bedrijf of organisatie te presenteren.


Vacaturevideo

Een vacature-video is een video die bedrijven of organisaties gebruiken om specifieke vacatures te presenteren en kandidaten aan te trekken. De video kan gebruikt worden om een beeld te schetsen van het bedrijf, informatie te geven over de specifieke functie, en de voordelen van het werken bij het bedrijf in de verf te zetten. De video kan ook gebruikt worden om een beeld te geven van de werkomgeving, de cultuur en de medewerkers van het bedrijf.


Productvideo

Een productvideo is een video die door bedrijven wordt gebruikt om een specifiek product of dienst voor te stellen aan hun potentiƫle klanten. De video geeft de waarde van het product of de dienst weer en overtuigt de kijker om zich het product of de dienst aan te schaffen.


Testimonial video

Een testimonial-video is een video waarin klanten of gebruikers van een product of dienst hun ervaringen en meningen delen. De video geeft de waarde van het product of de dienst weer door middel van getuigenissen van echte mensen over hun ervaringen met het product of dienst.


Explainer video

Een explainer video is een video die bedrijven of organisaties gebruiken om een complex onderwerp, product of dienst op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit te leggen aan de kijker. De video is bedoeld om de kijker te informeren over het onderwerp, product of dienst en hem te overtuigen om daar gebruik van te maken.


Social media video

Een social media video is een korte video die specifiek werd gemaakt voor gebruik op sociale media platformen zoals Facebook, Instagram, TikTok, etc. De video trekt de aandacht van het publiek en verleidt hen om de video te delen of erop te reageren. De video's zijn vaak informatief, vermakelijk of educatief en zijn gericht op het versterken van de band met het publiek of het verhogen van de merkbekendheid.